Kazne po pojmovima

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z

Kazne po područjima

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Kazne - Izvještaji

A B Č D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z

Stalan nadzor na mjestima kritičnih kontrolnih točaka u proizvodnji i prometu hrane (higijena i mikrobiološki kriteriji za hranu)

Novčanom kaznom kaznit će se za prekršaj osoba ako ne provodi stalan nadzor na mjestima kritičnih kontrolnih točaka u proizvodnji i prometu hrane gdje se opasnost pojavljuje u skladu s čl. 5. Uredbe (EZ) br. 852/2004 Europskog parlamenta i Vijeća od 29. travnja 2004 o higijeni hrane.

U čl. 5. Uredbe (EZ) br. 852/2004 navodi se:

"Subjekti u poslovanju s hranom uspostavljaju, provode i održavaju trajni postupak ili postupke temeljene na načelima sustava HACCP.

Za kompletan sadržaj potrebno je prijaviti se ili se pretplatiti na korištenje portala!